Top hledané
Výsledky (0)
Pošlite správu do vesmíru!

Na Férovku: Chcete byť šťastní, bohatí a zdraví? Jednoducho si o to napíšte!

Karolína Lišková
10.Aug 2020
+ Pridať na Seznam.cz
3 minuty
Špeciálna rubrika
Když budeme pozitivní, budeme i šťastní.

Myslíte si, že si z vás strieľam? Srandičky? Ale kdeže, myslím to úplne vážne. Nepripojila som sa k žiadnej sekte, to mi verte, som tvrdá realistka, ktorá občas, najmä v období životných zvratov, keď sa borím v bahne na dne pekla, inklinuje k nebeskej imaginácii. Jednoducho mám niekedy tendencie uveriť aj neuveriteľnému. A to sa deje práve teraz a musím sa s vami o to podeliť. Spoločne sa totiž staneme šťastnými, bohatými a zdravými bytosťami. Poviem vám, ako na to.

Nesmejte sa mi, fakt to funguje a verím tomu, inak by som vám to nehovorila. A hlavne by sa mi nič dobré nestalo, keby som to fejkovala. Nedávno som počula rozhovor dvojice, ktorá sa stretla po rokoch. On sa tej krásnej maminky pýta, ako sa má, čo robila, aké boli okolnosti narodenia jej dieťatka a ona v rýchlosti odpovedá:

Byt 2+kk na prodej - Praha 9 - 64m2
Byt 2+kk na prodej - Praha 9 - 64m2, Praha 9

„Bývala som v zahraničí, kde som mala chlapa, ale nebola som šťastná, tak som sa vrátila domov a už som cítila, že sa chcem usadiť. Tak som napísala list do vesmíru, v ktorom som jasne popísala, ako má môj nastávajúci vyzerať, čo má robiť, jednoducho všetko, a do sedemnástich dní som ho stretla. Do roka som sa vydávala a bola tehotná.“

Otvoriť v galérii (2)
To, co vysíláme, se nám vrací.
To, co vysíláme, se nám vrací.Source: Pixabay.com /Free-Photos

Vesmír nemá adresu

Druhá strana radostne tlieska, že urobil to isté a do roka sa oženil s mužom svojich snov a vedie konečne radostný život. Nestačím sa diviť, tak sa s ospravedlňujúcim výrazom vtieram do rozhovoru a pýtam sa:

„Prosím vás, aké listy a na akú adresu ste to poslali?“

Obaja sa, samozrejme, šibalsky usmievajú, alebo sa mi skôr vysmievajú, neviem. Každopádne mi vysvetlili, že si jednoducho len niečo priali. A že vesmír ich vypočul a zoslal im pred dvere lásky ich životov a takto to funguje so všetkým.

Áno, ja viem, že keď sa usmievam na ostatných, sú milší a niektorí sa usmejú späť. Ale predsa nemôžete len tak načmárať na papier nejakú predstavu, a tá sa vám splní…?! Vravím o tom kamarátke, ktorá sa ma udivene pýta: Ty o tom nevieš? Ja som si takto našla lepšiu prácu! Iná kamoška: Takto to aplikujem už niekoľko rokov a vďaka pozitívnemu mysleniu a vysielaniu prianí do vesmíru mám svoj vysnený dom.

A takto by som mohla pokračovať do aleluja. Vyzerá to, že tento vesmírny trik poznajú všetci okrem mňa! Ale musím povedať, že nikto z nich ešte nevyhral jackpot, alebo o tom len neviem, pretože tieto veci sa asi len tak nehovoria…

Otvoriť v galérii (2)
Stačí myšlenka a přání se plní.
Stačí myšlenka a přání se plní. Source: Pixabay.com /Free-Photos

„The“ tajomstvo

Bolo mi odporučené prečítať si nejakú literatúru v sekcii, ktorej sa odjakživa vyhýbam – ezoterika (!), a pozrieť si film The Secret, ktorý bol natočený v roku 2006 (!). Je to skôr dokument, v ktorom hovorí o pozitívnom myslení autor knihy, psychológ, psychotronik a neviem kto všetko ďalší. Všetci tam popisujú, ako myslieť pozitívne a ako získať to, po čom túžim. Vyzerá to fakt jednoducho. Takže to teraz aplikujem. Mojím mozgom za posledný týždeň neprešla snáď jediná negatívna myšlienka, usmievam sa úplne na každého, a to aj na tých, ktorí si to nezaslúžia. A je to poriadna fuška!

A, samozrejme, napísala som list do vesmíru. Vraj to stačí do telefónu, niekto to píše ručne na papier a potom to spáli… Je to jedno, no musíte na to usilovne myslieť a priať si to. Rovnako to funguje aj s peniazmi, novou prácou, cestovaním. Všetko má však svoj čas a musíte byť trpezliví. Takže ja teraz usilovne pracujem na zlepšení svojich myšlienkových pochodov a snažím sa, aby ma nič nerozčuľovalo. Aj tak sú to len malichernosti a verím, že vesmír vypočuje moje priania do posledného detailu. Dúfam tiež, že vesmír splní želania každého, pretože potom by boli všetci spokojní a nekričali by sme na seba napríklad v dopravných zápchach.

Páčil sa vám článok?
Diskusie 0 Vstúpiť do diskusie