Top hledané
Výsledky (0)
Niektorí ľudia sú ako deň a noc alebo naopak zdieľajú spoločné negatívne vlastnosti, čo môže spôsobovať sem tam nejaké problémy a hádky. Ktorým znamením zverokruhu hrozí, že to medzi nimi koncom mája poriadne zaskrípe?

Budú lietať hromy a blesky: Pár znamení zverokruhu, medzi ktorými to koncom mája poriadne zaskrípe

Tereza Brožová
16.May 2024
+ Pridať na Seznam.cz
4 minuty
Hádajúci sa nahnevaný pár

Niektorí ľudia sú ako deň a noc alebo naopak zdieľajú spoločné záporné vlastnosti, čo môže občas spôsobovať problémy a hádky. A čo teprve, keď ide o zamilovaný pár. Ktorým znameniam zverokruhu hrozí, že medzi nimi koncom mája poriadne zaskrie? Toto sú páry, ktoré by sa rozhodne mali mať na pozore.

Škorpión (24. októbra — 22. novembra) a Baran (21. marca — 20. apríla)

Škorpión a Baran majú veľa spoločných negatívnych vlastností. Oba sú súťaživí a idú si za svojím hlavou proti múru. Navyše ani jeden nie sú veľmi otvorení ohľadom svojich osobných záležitostí, čo býva častým dôvodom ich nesvárnosti. Nevedia spolu dostatočne komunikovať, bývajú uzatvorení a majú problémy spolu navzájom hovoriť o svojich skutočných pocitoch. Oba sú temperamentní a medzi nimi panuje vzájomná príťažlivosť. Lenže ich rozdeľuje neustály boj o moc a o to, kto bude mať navrch. Ani jeden z nich nesnáša byť manipulovaný. Vzájomná dominance a z nej vyplývajúca povinnosť sa podriadiť pre jedného z partnerov vyplave koncom mája na povrch. Ani jednému z týchto znamení táto situácia nevyhovuje, pritom nie sú schopní robiť kompromisy. Bude len na nich, či na chvíľu potlačia svoje ego a situáciu skúsia vyriešiť obojstranne prijateľným riešením, alebo sa radšej rozejdú.

Rak (22. júna — 22. júla) a Vodnár (21. januára — 20. februára)

Kombinácia rodinných Rakov, ktorí u svojho partnera hľadajú pocit bezpečia a opory a nezávislých, tvrdohlavých a niekedy trochu sebavedomých Vodnárov nie je veľmi šťastná. A práve nadchádzajúce mesiace to môže v takých vzťahoch začať vrzat. V máji narazia na prekážky ohľadom novovzniknutých problémov, ktoré budú každý riešiť po svojom. Vodnári typicky chladno, s odstupom a dostatočne analyticky, ako im býva zvykom. To ale prezentimentálnym Rakom hľadajúcim súznenie nebude priveľmi vyhovovať. Od partnera potrebujú predovšetkým cítiť emócie a neustále počuť vyznania lásky, ktoré im dodáva elán. Rozdielne potreby zo strany Vodnárov, ktorí chcú mať po boku silný a nezávislý protějšek a Rakov, ktorí si zakladajú na dostatku spoločného času, romantiky a emočnej intímnosti budú po celý mesiac máj hodne cítiť. Je na zváženie, či stojí za to pokračovať v neustálych citových prejavoch, ostrých hádkach a drame zo strany Raka spôsobenom necitlivosťou a neočakávanými podrazmi zo strany Vodnárov. Obe dve znamenia by museli zo svojho doterajšieho správania veľa ubrať, aby dosiahli správne vyvážený vzťah, čo pre nich platí nielen v máji.

Prodej investičního bytu - Praha 6 - 2+kk -
Prodej investičního bytu - Praha 6 - 2+kk -, Praha 6

Strelec (23. novembra — 21. decembra) a Býk (21. apríla — 21. mája)

Strelec a Býk sú každý ako z iného vesmíru. Ťažko uveriť, že sa takí jedinci vôbec môžu dať dohromady, ale aj keď áno, len ťažko dokážu zaistiť, aby im to trvalo. V nadchádzajúcom mesiaci mája sa prejaví ich vzájomná odlišnosť. Majú proste iné potreby a plány, ktoré je ťažké zladiť. Strelci sa nikdy úplne neusadia, kvôli čomu s Býkmi narazia na nevyriešiteľné problémy. Býci si plánujú vybudovať domov a kariéru, preto majú averziu voči nerovážnemu a nezodpovednému správaniu Strelcov. Na Strelcoch to pravdepodobne veľmi skoro začne iritovať.

Kozorožec (22. decembra — 20. januára) a Strelec (23. novembra — 21. decembra)

Rozvážny, vždy starostlivý a pracovitý Kozorožec po nejakej dobe v vzťahu s nezodpovedným a nedôsledným Strelcom narazí na podstatné vzájomné rozdiely. Strelcovi začne v máji jeho partner Kozorožec zasa pripadať dosť úzkostlivý, čo povedie k nesúhlasom a vážnym vzťahovým sporom. Naopak Kozorožca, ktorý uprednostňuje stereotyp a rutinu vytočí do bieleho Strelcove neočakávané odchody a neskoré návraty. Nemá rád neočakávané a nepredvídateľné správanie, ktoré je u Strelca na dennom poriadku, naopak Strelcovi zase vadí Kozorožec, ktorého neužije na príprave veľkolepých prekvapení. Ak sa obaja nenaučia robiť kompromisy, hrozí im v nasledujúcom období hádky a spory. K zmiereniu budú potrebovať obaja vystúpiť zo svojej komfortnej oblasti a začať robiť veľké kompromisy.

Lev (23. júla — 22. augusta) a Panna (23. augusta — 22. septembra)

Narodení Leva a Panny nemajú zvyčajne veľa spoločného, okrem pýchy, ktorou obaja priam pretekajú. Ich egá im nedovoľujú vzájomnú pokojnú a perspektívnu dohodu, čo často vedie k hádkam a nekonečným konfliktom. V máji môže ich rozdielnosť prepuknúť výraznejšie ako kedykoľvek predtým. Panny môžu mať problémy úprimne vyjadrovať svoje pocity partnerovi, naopak Leva neudržia od emočných výbuchov hnevu a zlosti. Navyše, Lev sa bude snažiť byť neustále v spoločnosti a v víre diania, čo samotársku Pannu skôr štve. Nechápe potrebu Leva byť neustále v centre diania a oblasti záujmu. Radšej je niekde v tichu stranou so svojím partnerom, kde majú dosť súkromia. Ak tieto dve znamenia začnú vzájomne hovoriť o tom, čo ich trápi, nevyhnú sa nepríjemným hádkam a tmavej atmosfére v domácnosti. Cestou k zmiereniu je vzájomná konverzácia a snaha porozumieť jeden druhému.

Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, bustle.com, autorský text

Páčil sa vám článok?
Diskusie 0 Vstúpiť do diskusie