Top hledané
Výsledky (0)
Ako budú vyzerať nasledujúce dni plné módy a ako vybrať svoj outfit?

Máte prázdne skrine? Vieme, čo si zaobstarať na Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Marie Ševčíková
04.Sep 2020
+ Pridať na Seznam.cz
2 minuty
Žena v oranžových šatech ve městě

Dlho očakávaná módna akcia je tu. Kam zájsť, na čo sa zamerať a čo si obliecť? Prinášame všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste boli na Fashion Weeku za hviezdu a užili si túto luxusnú udalosť na 100 %!

Tohtoročný ročník Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku sa uskutoční v priestoroch bývalého Kláštora sv. Gabriela. Tento tajomný a impozantný priestor je ako stvorený na spojenie módy, dizajnu a inšpirácie! Preto by ste mali dať aj svojím outfitom najavo, že do tejto honosnej siene jednoznačne patríte. Inšpirujte sa pri výbere zo svojho šatníka tajomnou a impozantnou architektúrou!

A keď už budete na takomto neobyčajnom mieste, nezabudnite si okrem všetkej tej módy prezrieť aj všetky siene Gabriel Loci.

Pronájem bytu 3+kk - Praha 1 - 108
Pronájem bytu 3+kk - Praha 1 - 108, Praha 1

Šaty do veľkej sály so sklenenou strechou

Buďte originálna a štýlová! Šaty do veľkej sály Gabriel Loci s presklenou strechou a farebnými sklíčkami si zaslúžia niečo extra. Inšpirujte sa napríklad luxusnými šatami Louisa Parris, v ktorých budete naozaj neprehliadnuteľná!

Otvoriť v galérii (8)
Velký sál s prosklenou střechou
Velký sál s prosklenou střechouSource: gabrielloci.com

Extravagantní šaty s barevným vzoremSource: net-a-porter.com

Romantická sála s drevenou strechou a krištáľovými lustrami…

Tak toto miesto si žiada romantický outfit ladený do zemitejších farieb a prírodných materiálov. Nebojte sa vyraziť v tomto romantickom overale Zimmermann s odhaleným chrbtom, ktorý do atmosféry vkĺzne ako po masle a navyše vám bude neuveriteľne svedčať.

Otvoriť v galérii (8)
Sál s dřeveným stropem a lustry
Sál s dřeveným stropem a lustrySource: gabrielloci.com

Béžový overal s holými zádySource: net-a-porter.com

Minimalistická biela s dotykom elegancie

Ak sa k vášmu štýlu hodia skôr nohavice a nejaký zaujímavý top, táto kombinácia pre vás bude to pravé! Bielym extravagantným topom Reem Acra na MBPFW určite upútate pozornosť. Ale pozor, dámy, aby si vás nepomýlili s jednou z modeliek!

Otvoriť v galérii (8)
Čistě bílý sál Gabriel Loci
Čistě bílý sál Gabriel LociSource: gabrielloci.com

Bílý excentrický top a černé kalhotySource: net-a-porter.com

Rozprávkové schodisko pre princeznú

Poslednou inšpiráciou, ktorú sme pre vás vybrali, ladíme k tomuto nádhernému luxusnému schodisku so zdobeným kovaným zábradlím. Takéto miesto je jednoducho ako pre princeznú, či ako stvorené na nafotenie záberov z Týždňa módy! Ako by sa vám na takú fotku páčili tieto tylové šaty s kontrastnou výšivkou v indigo farbe od Needle & Thread?

Otvoriť v galérii (8)
Schodiště se zdobeným kováním
Schodiště se zdobeným kovánímSource: gabrielloci.com

Indigo tylové šaty s vyšívánímSource: net-a-porter.com

Nezabudnite na to, že sa chystáte na akciu, na ktorej dotvára celkovú atmosféru aj váš outfit. Dôležité ale je, aby ste sa v ňom cítili čo najlepšie. No a my za vás budeme zase pozorne sledovať, čo si na akciu obliekli celebrity!

Páčil sa vám článok?
Diskusie 0 Vstúpiť do diskusie