Top hledané
Výsledky (0)
Ako vyzerali tohtoročné Vianoce u českých a slovenských osobností?

Štedrý večer u celebrít: Spomienky na zosnulých, vysmiate selfie aj prvé Vianoce v trojici

Šárka Peková
26.Dec 2020
+ Pridať na Seznam.cz
5 minut
Monika Bagárová s Makhmudem Muradovem a dcerou Ruminkou

Vianoce sú bezpochyby najkrajšími sviatkami roka, na ktoré sa teší väčšina z nás. Nič na tom nemení ani nepríjemná situácia v súvislosti s koronavírusom. Užívame si pokoj a pohodu pri vianočnom stromčeku a, samozrejme, trávime čas s najbližšími. V podobnom duchu trávia Vianoce aj slávne osobnosti a práve ony sa rady pochvália fotkami pri stromčeku. Poďte s LP-Life nazrieť do ich súkromia a pozrieť sa, ako to u nich doma tento rok vyzerá!

Richard Krajčo a Karin Krajčo Babinská

Otvoriť v galérii (7)
Richard Krajčo s manželkou Karin
Richard Krajčo s manželkou KarinSource: Archiv Richarda Krajča a Karin Krajčo Babinské

Známy český spevák Richard Krajčo trávil Štedrý večer spoločne so svojou manželkou Karin.

„Krásne, pokojné a požehnané sviatky v kruhu tých, ktorých milujeme. A s myšlienkou na všetkých, ktorí s nami nemôžu byť. Máme ich v srdciach. Nech pri nás stoja všetci dobrí anjeli,“

napísali manželia Krajčoví k vianočnej snímke, na ktorej sa k sebe zamilovane túlia pri vianočnom stromčeku.

Frontman kapely Kryštof vydal pred Vianocami pieseň Vánoční, ktorú naspieval spoločne s božským Karlom Gottom. Zároveň prezradil, že túto pieseň napísal pred dvoma rokmi a potom dlho hľadal odvahu, než legendárnemu spevákovi zavolal a spýtal sa ho, či by sa na nej nechcel podieľať. Zanedlho sa Maestro ozval s prosbou, či by okrem tohto songu neskúsil ešte niečo pre neho a pre Charlotte. Až potom sa dozvedel, že Karel je vážne chorý a zomiera. Na tvorbe klipu Vánoční sa ako režisérka podieľala hudobníkova manželka Karin Krajčo Babinská. Je teda zrejmé, že vo svojom vianočnom odkaze spomínajú nielen na svojich zosnulých blízkych, ale aj na samotného Maestra.

Majk Spirit s manželkou Mariou

Otvoriť v galérii (7)
Majk Spirit s manželkou Marií a dcerou Arií
Majk Spirit s manželkou Marií a dcerou AriíSource: Archiv Majka Spirita

Slovenský raper Majk Spirit sa pri vianočnom stromčeku roznežnil nad svojou malou dcérkou Ariou, ktorá spoločne s ním a jeho manželkou Mariou oslavovala prvý Štedrý večer.

„Ja už nechcem od Ježiška nič, my už máme jedného Ježiška doma. Krásne Vianoce všetkým, tí, čo ste pohromade, užite si čas so svojimi rodinami, nie je to samozrejmosť,“

napísal pod dojemnú fotku obľúbený hudobník.

Michal Dušička, známy pod svojím pseudonymom Majk Spirit, má za sebou rok snov – aspoň čo sa súkromného života týka. Okrem narodenia dievčatka sa na začiatku roka zasnúbil so svojou partnerkou, ukrajinskou modelkou Mariou. V lete si zamilovaný pár povedal áno pred svojimi najbližšími a zároveň novomanželia oznámili svetu, že čakajú bábätko. Dňa 1. októbra 2020 sa Majk Spirit stal pyšným otcom a ako sa zdá, je beznádejne zamilovaný do svojej pôvabnej manželky, ako aj do svojej dcérky.

Monika Bagárová a Makhmud Muradov

Otvoriť v galérii (7)
Monika Bagárová s Makhmudem Muradovem a dcerou Ruminkou
Monika Bagárová s Makhmudem Muradovem a dcerou RuminkouSource: Archiv Moniky Bagárové

Svoje prvé Vianoce zažila aj dcérka speváčky Moniky Bagárovej a MMA zápasníka Makhmuda Muradova. Pred rokom priamo pri vianočnom stromčeku svetu oznámili, že čakajú bábätko, a tento rok si už Štedrý večer užívali v trojici.

„Teraz už je tu s nami náš poklad, naše dievčatko. Život dostal úplne iný rozmer. Tešíme sa na naše prvé Vianoce s Ruminkou,“

napísala dojatá Monika, ktorá mala tento rok dvojnásobný dôvod na radosť, pretože sa zasnúbila jej mladšia sestra Natálie.

„To bol ale nádherný večer. Natálka a Miško, mám z vás radosť, Boh vám žehnaj po celý život, ktorý ste sa rozhodli spolu zdieľať. Budem pri vás vždy stáť, a nielen ja, ale celá rodina,“ napísala od srdca dojatá Monika. U rodiny Bagárových sú Vianoce najmä o spoločných chvíľach s rodinou a priateľmi. Samotná speváčka si momentálne naplno užíva materskú dovolenku, na ktorej je od konca mája.

Roman Vojtek a Petra Vojtková

Otvoriť v galérii (7)
Roman Vojtek s manželkou Petrou a synem Nathanielem
Roman Vojtek s manželkou Petrou a synem NathanielemSource: Archiv Romana Vojtka

Herec a spevák Roman Vojtek trávil Štedrý večer so svojou manželkou Petrou a ešte len mesačným synčekom Nathanielom, ktorý sa narodil presne pred mesiacom, 24. novembra.

„My už sme svoj darček dostali presne pred mesiacom… Ten najkrajší. Prajeme vám krásne sviatky, milí priatelia, prežite ich s tými, ktorých milujete a ktorí milujú vás. Dobrú a ďakujeme, Ježiško!“

odkázal všetkým Vojtek. Samotná manželka Petra sa na sociálnych sieťach zdôverila, že pri vianočnom stromčeku plakala šťastím.

Ešte pred narodením tretieho potomka bojoval známy herec s koronavírusom, ktorý pravdepodobne chytil od svojich detí z predchádzajúceho manželstva s Terezou Vojtkovou, a tak všetci traja museli byť v domácej karanténe. Jeho druhá manželka Petra bola v tom čase v 9. mesiaci tehotenstva, preto sa od nich radšej odsťahovala, aby sa tiež nenakazila. Našťastie všetko dobre doppadlo a teraz už si môžu spoločne užívať pokojné sviatky.

Pronájem historické vily na Praze 1 - Hradčany
Pronájem historické vily na Praze 1 - Hradčany, Praha 1

Markéta Konvičková

Otvoriť v galérii (7)
Markéta Konvičková s dcerou Amálií
Markéta Konvičková s dcerou AmáliíSource: Archiv Markéty Konvičkové

Česká speváčka Markéta Konvičková takisto patrí medzi slávne osobnosti, ktoré tieto Vianoce oslávili prvýkrát v trojici. Spoločne so snúbencom, pilotom a bývalým moderátorom Reném Kubošom si užívali vianočnú pohodu s trojmesačnou dcérkou Amálkou.

Tehotenstvo bolo pre speváčku Markétu Konvičkovú ako požehnanie. V minulosti bojovala talentovaná umelkyňa so vzácnym nádorom na vaječníku a potom brala lieky, v dôsledku ktorých prišla o vlasy a okrem toho ešte dosť opuchala. Všetko sa ale nakoniec v dobré obrátilo, Markéta otehotnela a v septembri porodila zdravé dievčatko aj napriek tomu, že sa Amálka rozhodla prísť na svet o niekoľko týždňov skôr.

„Náš najväčší darček pod stromčekom. Nič viac si už ani nemôžem prať. Je to požehnanie mať zdravú rodinu,“

komentovala jednu zo svojich vianočných fotiek šťastná speváčka.

Simona Krainová a Karel Vágner

Otvoriť v galérii (7)
Simona Krainová s rodinou
Simona Krainová s rodinouSource: Archiv Simony Krainové

Česká topmodelka tento rok nestavila na dokonale „vymakané“ fotky pri vianočnom stromčeku, ale dala prednosť autenticite, ktorá zachycuje úprimné šťastie a lásku. Pochválila sa všetkým aj najkrajšími darčekmi, ktoré vyrobili jej synovia Bruno a Max, s odkazom „Mami, mám Ťa rád“ a „Najlepšia mamička na svete“. Samotná Simona k týmto darčekom dodala, že sú pre ňu najlepšími darčekmi na svete, pretože sú z čistej lásky. Na vianočnej snímke samozrejme nechýba ani Simonin manžel Karel Vágner a psí miláčik Angela, ktorého si populárna modelka zaobstarala tento rok v lete.

Pre svojho nového maznáčika však riaditeľka a patrónka modelingovej súťaže Czechoslovak TopModel čelila ostrej kritike, pretože fanúšikovia na sociálnych sieťach ju obvinili z toho, že si extrémne malú čivavu kúpila v množiarni. Simona však zachovala chladnú hlavu a neskôr všetkých pochybujúcich informovala o tom, že jej psík má papiere. Potom si na ňu posvietil aj známy veterinár Jiří Žák, ktorému sa nepáčilo video, na ktorom Angela okusuje malú palicu. Podľa jeho slov môže sučke spôsobiť problémy. Kritika-nekritika, psia samička vyzerá úplne spokojne a spoločne s rodinou Simony Krainovej oslávila svoje prvé Vianoce.

Dara Rolins a Matěj Homola

Otvoriť v galérii (7)
Dara Rolins s dcerou Laurou a Matějem Homolou
Dara Rolins s dcerou Laurou a Matějem HomolouSource: Archiv Dary Rolins

Slovenská speváčka Dara Rolins ako už tradične trávila vianočné sviatky spoločne s otcom svojej dcéry Laury Matějom Homolom. Populárna Slovenka žijúca v Česku sa pochválila vianočným selfie, z ktorého vyžaruje pohoda a veselá nálada. Aj napriek tomu, že speváčka s frontmanom kapely Wohnout už dlhé roky nežije, vychádzajú spolu skvele a zároveň sú Vianoce pre oboch sladkou bodkou každého roku.

„Naše „prvé“ Vianoce. Tradícia, ktorú ako rodinka dodržujeme odjakživa. Vždy o deň skôr, dnes s Matějom u nás doma. Mám veľké šťastie, že mám takú skvelú rodinu. My obidve. Skvelú a veľkú vo všetkých smeroch,“

napísala pod spoločnú snímku pri stromčeku speváčka. Pôvabná Dara Rolins je síce od rozchodu s raperom Rytmusom stále nezadaná, na Vianoce má však vďaka tejto tradícii istotu, že vždy bude mať po svojom boku muža.

Dúfame, že i vy ste strávili tohtoročný Štedrý večer v kruhu svojich najbližších podobne ako naše české a slovenské celebrity…

Páčil sa vám článok?
Diskusie 0 Vstúpiť do diskusie