Top hledané
Výsledky (0)
Na známom prísloví, ktoré tvrdí, že po boku každého úspešného muža stojí podporujúca a milujúca partnerka, najskôr niečo bude. Kto sú drahé polovičky našich hokejistov?

Za každým úspešným mužom stojí žena: Tieto drahé polovičky dodávajú silu českým hokejistom

Tereza Brožová
16.May 2024
+ Pridať na Seznam.cz
4 minuty
Roman Červenka s manželkou Veronikou Machovou

Na známom prísloví, ktoré tvrdí, že po boku každého úspešného muža stojí podporujúci a milujúci partner, niečo pravdepodobne bude. A v prípade českej hokejovej reprezentácie, ktorá zatiaľ vo všetkých zápasoch na hokejovom majstrovstve sveta usporiadanom u nás prejavuje svoju snahu a húževnatosť, to platí dvojnásobne. Kto sú drahé polovičky našich hokejistov?

Kapitán Roman Červenka má podporu vo svojej manželke Veronike

S kým iným začať, než so súčasným kapitánom českého národného mužstva Romanom Červenkou. 38-ročný hokejový útočník a jeden z najočividnejších hráčov nášho tímu sa oženil už v roku 2015. Vzal si krásnu modelku rusko-českého pôvodu Veroniku Machovú. S modelkou sa dali dokopy hneď po tom, ako v roku 2010 vyhrala titul Česká Miss World. Následne reprezentovala na súťaži Miss World v Číne, kde sa ale neumiestnila medzi 25 finalistkami v súťažnej bitke o korunky najkrajšej dievčiny na svete, za to ale s ďalšími 20 semifinalistkami súperila „aspoň“ o titul Miss bikiny. Ešte pred sobášom sa 22. decembra roku 2012 známemu páru narodil syn Denis, ktorý sa rovnako ako otecko venuje športu. Skôr však má sklon k tancu a futbalu. Veronika sa živí ako modelka a módna návrhárka.

Zraneného útočníka Dominika Kubalíka doma novinkou potešila dcéra

Toľko emócií v jednom zápase. Útočník Dominik Kubalík sa hneď počas prvého zápasu na tohtoročnom Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji tešil nielen z víťazstva nad Fínskom 1:0 na nájazdy, ale aj z čerstvého narodenia dcéry Mii, ktorú na svete privítali s manželkou Klárou. Radosť mu pokazilo snáď iba nakoniec nevážne zranenie v ďalšom zápase proti Nórom, ktoré mohlo ohroziť jeho ďalšiu účasť v zápasoch. Všetko ale nakoniec dobre dopadlo a Dominik si proti ďalším medzinárodným tímom zahrá. S manželkou Klárou sa 28ročný hokejový útočník oženil už v roku 2021 po dlhoročnej známosti. O jeho partnerke je známe, že je úspešnému hokejistovi veľkou oporou.

Prodej investičního bytu s předzahrádkou
Prodej investičního bytu s předzahrádkou, Praha 6

Útočník Ondřej Palát je šťastne zadaný s manželkou Bárou

Hokejový útočník Ondřej Palát je vo svojich 33 rokoch už osem rokov ženatý s partnerkou Bárou Bartíkovou. Od novembra roku 2018 sa navyše dvojica stala rodičmi dcéry Adély. Manželka bývalého hráča a víťaza prestížneho Stanley Cupu floridskej Tampy Bay Lightning a súčasného útočníka NHL za tím New Jersey Devils podporuje natoľko, že na ich svadbu, ktorá prebehla v romantickom prostredí medzi vinicami na južnej Morave, pozvala aj Ondrova teraz už bývalého trénera z Tampy Bay Jona Coopera. Ten im tak mohol zaželať nielen trochu toho hokejového šťastia a jeho prítomnosť pri obrade im zjavne priniesla veľa šťastia aj do spoločného života.

Brankár Petr Mrázek sa bude ženiť

Do manželského jarma sa hrnie aj hokejový brankár českej reprezentácie a hráč v NHL Petr Mrázek. 30-ročný hokejista žije už niekoľko rokov s blondýnkou Sárou Olivovou, ktorá je nádejnou profesionálnou hráčkou beachvolejbalu. Svoj spokojný vzťah navyše čoskoro posunú na ďalšiu úroveň - minulý rok, teda v júne roku 2023, totiž Petr požiadal svoju partnerku o ruku. Jeho snúbenica navyše nedávno prezradila médiám, že dátum svadby je na dohľad. Mala by sa vraj uskutočniť ešte tento rok v lete. Neostáva, než budúcim novomanželom popriať veľa šťastia do spoločného rodinného života.

Obranca Michal Kempný sa s priateľkou spoznal na Instagrame

Spokojne zadaný je tiež český hokejový obranca Michal Kempný. Ten svoju dlhoročnú partnerku Nicolu Minárikovú spoznal na sociálnej sieti Instagram. 4. januára 2021 šťastný pár privítal na svet syna Adama. V septembri roku 2022 potom známy hokejový obranca požiadal priateľku, ktorá sa dlho živila ako modelka, o ruku. Dôkazom toho, že mu je skutočnou životnou oporou je fakt, že kvôli hokejistovi povrela kariéru a mnoho ďalších vlastných životných plánov na klinec, okrem iného bola ochotná sa presťahovať, skončiť školu a zmeniť prácu, len aby mohli byť spolu. V hokejovej kariére tak Michalovi od jeho snúbenice Nicoly dostáva najvyššiu možnú podporu.

Útočník David Tomášek je zadaný už niekoľko rokov

Spokojne zadaný je i 28-ročný David Tomášek, ktorý je s partnerkou brunetkou Adélou Kocourkovou už od svojich devätnástich rokov. Pár teda tvoria už dlhých deväť rokov, pričom stále vyzerajú veľmi zamilovane. Výhodou je, že hokejistu s partnerkou spája okrem hokeja tiež ďalšie spoločné koníčky, ako je napríklad cestovanie. Vďaka tomu precestoval súčasný útočník švédskeho Färjestadu spoločne s priateľkou, ktorá stojí roky po jeho boku, nie len kvôli kariére už veľký kus sveta. A je dosť možné, že povýšenie ich spolužitia do zväzku manželského tak na seba nenechá dlho čakať.

Jakub Flek má vzdelanú polovičku

Priateľka hokejového útočníka Jakuba Fleka, ktorý okrem Majstrovstva hrá v tíme brnenskej Komety, brunetka Zora Bolková by bez nadsázky mohla vyhrať v súťaži o najvzdelanejšiu partnerku. Nie len, že by jej z fleku išla práca modelky, na ktorú má predpoklady, ale Zora má zjavne sama tiež veľké študijné a kariérne ambície. Najprv vyštudovala bakalára na Západočeské univerzitě, neskôr k tomu získala titul inžinierky ekonómie. Navyše, po presťahovaní do Brna, kde Jakub teraz pôsobí, sa usilovala byť ekonomicky nezávislá a mala prácu na home office. V súčasnosti s tridsaťjedenročným hokejovým útočníkom vychovávajú syna Nikolasa, ktorý sa im narodil minulý rok v júli 2023.

Daniel Voženílek má početnú rodinu

Až 28-ročný hokejový útočník českej reprezentácie Daniel Voženílek je úspešný nielen na ľade, ale aj v súkromí. S manželkou, blondínkou Danou, má už tri deti. O Dane, ktorá je nielen milujúcou mamičkou, ale aj manželkou, sa vie, že je hrdou manželovou a hokejovou fanúšičkou. Áno povedali si dvojica hneď dvakrát, prvýkrát pri menšej svadbe iba so svedkami 25. júna v roku 2022 a napodruhé 10. 6. v roku 2023 už aj s rodinou a priateľmi.

                                    Zdroje: cs.wikipedia.org, expres.cz, isport.cz, isport.blesk.cz, extra.cz, idnes.cz

Páčil sa vám článok?
Diskusie 0 Vstúpiť do diskusie